Info & Nyt / INDMELDELSE OG BETALING
 
 
 
 
 

INDMELDELSE OG BETALING 2023

Vi har i bestyrelsen valgt at nedsætte kontingentet for medlemskab af Mejdal-Halgård Tennis og Padel til et niveau, som dækker drift af klubben samt investeringer i 2023.
 
De nye kontingentsatser er følgende:
 
MEDLEMSSKAB TENNIS         PADEL OG TENNIS
Senior Kr. 700,- Kr. 1.500,-
Junior Kr. 350,- Kr. 700,-
Husstand Kr. 1.200,- Kr. 3.000,-
Supersenior  - Kr. 700,-
 
 
Juniorer er født 2008 eller senere.
Superseniorer er spilleberettigede på hverdage indtil kl. 15.00 samt weekends og helligdage ubegrænset.
Kontingent bedes betalt senest 15. april 2023. 14 dage efter denne dato deaktiveres alle nøglebrikker, hvor kontingentet ikke er fornyet.
 
Kontonr
Klubbens kontonr: 7670-2144751
 
MobilePay 
VIGTIGT: Husk at angive navn i beskedfelt.
Femcifret MobilePay: 97746 
Navnet er: Mejdal-Halgård Tennis
 
Som nyt medlem modtager du relevant information på mail samt en invitation til at oprette dig i vores bookingsystem. Desuden leveres nøglebrik på din adresse.

Ved oprettelse eller fornyelse af medlemskab bedes du sende en mail til formand og medlemsregistrator Niels Bentsen nb@ucholstebro.dk fra den mailadresse, hvor du ønsker at modtage meddelelser fra foreningen.

Ved oprettelse eller fornyelse af husstands-medlemskab, vil vi gerne kende antallet af folk i husstanden samt alderen på eventuelle børn og unge (alder ved indmeldelsen). Årsagen til dette er muligheden for kommunalt tilskud.

Ud over at nøglebrikken bliver tilknyttet et navn og at din mailadresse optræder på en mailliste, bliver du kun registreret med de oplysninger, du selv angiver på vores bookingside.
 

BEMÆRK:

Der er i øjeblikket ikke venteliste på medlemskab. Men hvis vi i bestyrelsen vurderer, at det bliver vanskeligt for vore medlemmer at booke på de foretrukne tidspunkter, lukker vi for tilgang og opretter venteliste.